Hoofdstuk 6: Het is zondag!

Het was zondag 15 november 2015. Akiko was een peutertje geworden (hoe kunnen baby’s nou zo snel groeien?) en Dieuwertje ook. Alleen Tygo bleef een baby. Akira en de rest rustten uit nadat ze het boek over Toon Hermans hadden gelezen. Maar de ouders van de 3 kinderen bleven thuis om op de 3 kinderen te passen.
“Afgelopen week was ik verkouden geweest,” zei Nanco, “maar ik ben blij dat het nu wat beter met me gaat. Misschien geldt het ook voor mijn evenbeeld…”
“Ik vind het prachtig, deze zondag. Heerlijk. Fijn dat we lekker niks te doen hebben.” zei Buurman 1 (met de dopjesbaret). “Een beetje slecht weer is het vandaag.” zei Buurman 2 (met de muts met brede strepen).
Cloud lag op de vloer te slapen en droomde van Chocobo’s die in de rondte vlogen. King Dedede had een nachtmerrie over Cloud, maar Ryu maakte zich er niet druk over. Ryu was namelijk al een keer verslagen door Dedede. “Als ik Cloud kon helpen…” dacht Ryu stiekem.
Chun-Li was intussen zich aan het ontspannen en lette op haar ademhaling. Ze was compleet afgemat van het boksen tegen haar bokszak.
Hitomi paste op haar kind Akiko (terwijl ze nog in bikini zat). Haar man trainde zijn spieren door yoga-oefeningen uit te voeren. En dan had ik het nog niet over Hitomi’s nederlaag tegen Little Mac gehad. Daar denkt zij nu niet aan. Nu is Hitomi gelukkig met haar kind.
Akira zei: “Had ik maar een echtgenote…” Sachi zei: “Ik denk niet dat Jara en jij een stel kunnen worden. MiiCyborg had het al gezegd…” “Ik begrijp wat je bedoelt. Misschien pas jij wel beter bij mij…” zei Akira. “We moeten het eerst even afwachten. Dan zien we wel op wie jij/ik verliefd kan worden…” sprak Sachi wijze woorden.
Lilly had intussen in plaats van haar witte kamer een gothic-kamer. “Ik vond die witte kamer mooier.” zei ze langzaam.
Meryll had het te druk, want zij moest voor Tygo zorgen (Meryll was ook in bikini, want die trok ze vroeger aan in bed. Ze moet nu een beetje wakkerder worden, net als het evenbeeld van Nanco.). Zij kreeg hulp van het evenbeeld van Nanco. Verder gebeurt er niks bijzonders…

Naar hoofdstuk 7: Meer meningen over Cloud