Hoofdstuk 4: Nieuwe baby’s?! (De Strife-hype deel 2)

De basisMii-cyborg en Yoshi hadden net na Akiko’s geboorte een kind gemaakt die Dieuwertje heet. “Speciaal voor Sinterklaas. Half dinosaurus, half mens.” zei Yoshi trots. Twee dagen later op zaterdag de 14e van november was Tygo geboren. Meryll was dus voor de eerste keer moeder van het dromerige jongetje, en Olimar was zijn vader.

Olimar & Meryll

“Als ons kind groot wordt, wat zou hij dan doen? Wonen op het eiland of vertrekken als verkenner?” vroeg Olimar. “Het lijkt mij beter dat ons kind op het eiland woont. Dan zien wij hem wat vaker en kunnen we vaker met hem praten. Ik ben al zo trots dat ik een keer moeder ben…” zei Meryll vrolijk.

Kijken naar Cloud

Akira was ondertussen. aan het kijken naar Cloud Strife, de knappe maar serieuze en verzorgende jongeman uit Final Fantasy 7. “Wat een dappere kerel. Ik word al blij als ik naar hem kijk. Hij heeft een breed zwaard en een apart kapsel. Ik wou dat ik een keer aan zijn kant vocht…” zei Akira dromerig. “Dat is nog niet alles, want er komt volgende maand nog meer! Op 21 december zal Nanco’s evenbeeld de content kopen. Misschien vecht Cloud wel aan onze kant. Je weet maar nooit…” zei Sachi. “Ik hoop het wel…” zei Akira, nog dromeriger.

Naar hoofdstuk 5: Herinneringen aan Toon Hermans