Hoofdstuk 2: Akiko is geboren!

Sinds donderdag de twaalfde van november 2015 was Akiko ter wereld gekomen. Akira was met zijn vrienden naar het huis van Hitomi en de mannelijke Wii Fit-trainer gekomen om naar de baby te kijken. “Kijk eens, Akiko. Dit is Akira.” zei Hitomi. Akira maakte gekke geluiden om te hopen dat de baby hem aan het lachen maakte. Akiko maakte gekke geluiden terug. “Die baby wordt vast en zeker net zo energiek, vrolijk, liefdevol, grappig en aardig als haar moeder!” zei Sachi.

Een verbaasde Hitomi van Jara's reactie

“Zeg, ben jij niet die jongedame waar het evenbeeld van Nanco stiekem naar zat te kijken? Ik heb hem al betrapt daarop…” zei Jara. “Daar kan ik toch niks aan doen? Ik ben nou eenmaal geliefd door een heleboel mannen in de echte wereld, ook al hebben sommigen van hen het spelletje Dead or Alive 5 Last Round nog nooit gespeeld!” zei Hitomi verbaasd. “Ja, het is al goed, hoor. Je bent gewoon te mooi voor de ogen van elke man, zoals Peach zei over Bowser…” zei Jara.

Jara en Hitomi lachen

Zij begon te lachen. Toen Hitomi zag dat Jara begon te lachen begon zij ook te lachen: “Hahahahaha! Jij bent mij er eentje! G van grapjas!” De baby lachte mee.

Minato

“Dit vechtspel is eigenlijk voor jongvolwassenen vanaf 16 jaar en ouder geschikt.” zei Minato, “Ik heb een paar filmpjes ervan op YouTube gezien, en het is een klein beetje net als het leven zoals ik het meegemaakt heb buiten het kasteel van Takashi. Maar ik vind het nogal lullig om tegen een vrouw te vechten…”

Akira, Sachi & Lilly

“Ik vind het ook niet leuk.” zei Akira, “Daarom heb ik heel veel vrienden en vriendinnen gemaakt. En verder maak ik me ook niet druk om dit vechtspelletje. Ik ben toch ook een keertje bloot en zit ook toch af en toe aan mijn geslachtsdelen?” “Ik maak me er ook niet druk over, maar waarom Jara wel?” vroeg Sachi. “Geen idee…” mompelde Lilly.

Meryll, Nanco & Larissa

“Ik begin mij een beetje te vervelen…” zei Meryll. “Het lijkt mij wel leuk om een keer naar het pretpark te gaan. Naar de schiettent en zo… Of naar de ballengooitent… Of de spektakeltent… Of de dierentent… Of de kostuumtent… Of het spookkasteel…” zei Nanco. “Sorry, maar op het VanHelsing-eiland zijn alleen een arcadespelletjeskast, een reuzenrad, een carroussel en een achtbaan. Om tien uur in de middag is een goochelshow, maar volgens mij wist je dat al, toch?” vroeg Larissa. “Oh, ik was even in de war met Guus in het Pretpark en RedCat Spookkasteel…” zei Nanco.

Akira, Meryll, Hitomi & de mannelijke Wii Fit-trainer

“Gaan jullie maar, ik let wel op de baby.” zei Akira. “Nee, wacht! Kunnen we niet allemaal gaan? Dan nemen we ieder een eigen attractie!” zei Meryll. “De Wii Fit-trainer en ik passen wel op de baby. Het zal superfijn zijn, de S van superfijn!” zei Hitomi. “Alleen als de baby wat groter is.” zei de Wii Fit-trainer, “dat is verstandiger. Zondag zou misschien een betere dag zijn…”

Naar hoofdstuk 3: Cloud Strife in Sm4sh?!