Hoofdstuk 1: Op bezoek bij Hitomi en de mannelijke Wii Fit-trainer

Mii-personage gemaakt door Nanco

Mii-personage gemaakt door Nanco

Akira was eindelijk klaar met het verhaal vertellen over alle avonturen die hij allemaal heeft beleefd. Hij had ook verteld over zijn nieuwe vrienden die hij gemaakt had. Zijn vrienden en hij lieten Takamaru weer in zijn eentje zodat Takamaru weer zelf kon bedenken wat hij ging doen. Akira vroeg aan Sachi: “Maar… Zijn we niet iemand vergeten?” “Dat is waar ook!” zei Sachi verbaasd, “Hitomi hebben we al heel lang niet gezien tijdens ons avontuur…” “Ik moet toegeven dat het een heel erg mooi meisje van 20 jaar is. Ik heb zojuist een foto van haar gekregen in Private Paradise…” zei Akira. “Zou jij het me willen laten zien, alsjeblieft?” vroeg Sachi. “Oké, hier komt ie:” zei Akira, en hij liet de foto zien.

Hoort bij Team Ninja & Techmo Koei

Hoort bij Team Ninja & Techmo Koei

“Kijk, dit is Hitomi. Zij is een vechter uit Dead or Alive 5: Last Round. Zij komt uit Duitsland, maar haar moeder is Japans. Iedereen vindt haar leuk. Een Deviantart-gebruiker, ShadowNinjaMaster vindt haar ook erg prachtig. Zij is gespecialiseerd in karate, en dat maakt haar één van de sterkste vechters in Dead or Alive 5: Last Round. Zij is geboren op 25 mei 1992, en dat betekent dat zij twee jaar, een maand en tien dagen ouder is dan ik. Ze houdt van koken, en is gek op Sachertorte en sinaasappelsap. Zij leert anderen de kunst van de karate omdat zij een instructeur is in die vechtsport. Er gaan geruchten dat Eliot verliefd op haar is geweest. Nu is zij met de mannelijke Wii Fit-trainer getrouwd en verwachten zij een kindje. Ik hoop dat het een meisje is…” vertelde Akira. “Waarom gaan we niet bij haar op bezoek?” vroeg Sachi. “Dat zou ik heel fijn vinden. Zij is heel liefdevol, vrolijk, energiek en aardig. Zij woont samen met de Wii Fit-trainer in het tiende Mii-huis in onze Mii-wijk.” zei Akira rustig. En toen liepen ze samen naar het huis van Hitomi. Akira belde aan. Hitomi deed de deur open. “H van hallo! Kom binnen, vrienden!” zei Hitomi. “Oh, hallo Hitomi. Goeiemorgen.” zei Akira. “Hoe gaat het?” vroeg Hitomi. “Ja.” zei Akira. “Nee, HOE gaat het?” vroeg Hitomi. “Ja.” zei Akira. “Gaat het goed?” vroeg Hitomi. “Ja.” zei Akira. Hitomi lachte. Toen liepen Akira, Sachi en Hitomi naar de woonkamer. Haar man, de mannelijke Wii Fit-trainer dus, was ondertussen een pot groene thee aan het zetten.

Hoort bij Nintendo

Hoort bij Nintendo

Hij begroette Akira en Sachi met een glimlach: “Hallo Akira en Sachi! Wat brengt jullie hier?” “Wij komen gewoon hier op visite. We hebben toch niet veel te doen op het eiland. Het is hier zo rustig…” zei Sachi. “Ga zitten, dan maak ik wel een kopje groene thee voor jullie.” zei de mannelijke Wii Fit-trainer. De twee helden gingen zitten. “Is het fijn hier op het VanHelsing-eiland? Bevalt het je?” vroeg Sachi. “Het bevalt me uitstekend!” zei Hitomi, “En ik vind het hier fantastisch! Ik had Lei Fang, Kasumi en Eliot gebeld om ook een keer ernaartoe te gaan om te zien hoe het daar is.” “Dat is heel fijn.” zei Akira, “Heb je nog tegen Nick van Helsing gevochten?” vroeg Akira. “Ja, en ik had gewonnen. W van winst!” riep Hitomi blij, “Maar het is wel jammer dat ik van Larissa heb verloren…” “Het belangrijkste is dat je geniet van het leven. Dat weet toch iedereen?” zei Sachi. De mannelijke Wii Fit-trainer bracht toen vier kopjes groene thee op een dienblad. “Wij verwachten een kindje. Het evenbeeld van Nanco wil graag dat het een meisje wordt. En misschien net zo’n schattig meisje als mijn vrouw…” zei de mannelijke Wii Fit-trainer. “Ik hoop het ook voor je.” zei Akira. “Heb je nog tegen Mario gevochten in Sm4sh?” vroeg Sachi. “Ja, maar toen trok ik andere kleren aan. Ik was in het geel. Ondanks dat ik zwakker was had ik toch nog gewonnen. Ik denk dat Mario nog moet gaan trainen en niet te veel spaghetti moet gaan eten… Oh, en we vochten op het Mario Maker-level.” zei de mannelijke Wii Fit-trainer. “Maar je moet ook niet te weinig eten.” zei Hitomi, “Ik eet in de ochtend wel wat fruit om me beter te voelen, en af en toe eet ik ook wel wat sachertorte. Het is echt een heerlijke chocoladetaart! Alleen wel jammer dat het evenbeeld van Nanco geen slagroom lust…” “Ik eet ook veel te weinig. Misschien komt het omdat ik me teveel bezig hou met spieroefeningen en yoga in plaats van dat ik een appel eet of wat water drink. Ik drink meestal wel water, maar soms geeft het evenbeeld van Nanco mij een volledige maaltijd om op te eten. Daar zou ik dus trots op moeten zijn…” zei de Wii Fit-trainer. “Ik weet niet wat ik verrukkelijk ga vinden…” zei Akira. “We zullen het wel zien…” zei Sachi.

Naar hoofdstuk 2: Akiko is geboren!